«Ті самі гості в ту саму хату» - це влучне українське прислів»я дуже точно відображає  черговий зрив опалювального  сезону, бо знову «Енергоінвест» гроші за спожитий газ не перерахував.  Наведу такий  життєвий    приклад: ось до вас прийшов кум позичити гроші- ви дали, а через місяць, не віддавши борг, прийшов зичити ще. Ви позичите ? Ні . Те саме і в цій ситуації.

Згадаймо минулий рік: як мерзли діти, чим обігрівались старенькі. А найактивніші ходили під дощем, перекривши дорогу, чергували біля газових труб, та лупцювали працівників « Шепетівкагаз» за спробу відрізати  трубу.

А тепер, дорогі шепетівчани уважно подивіться у свої платіжки:  якій організації ви сплачували за тепло ?  «Енергоінвест» ? То при чому тут газівники ? Вони так само працюють, у них є родини, які треба забезпечувати і їм також потрібно тепло і не через  власні забаганки вони йшли  на такі кардинальні кроки.

Це  « Енергоінвест» вкрав   наші  гроші, залишивши заручниками на холодне існування наші родини, бо коли не погасять борги, то «Нафтогаз» перекриє постачання і всі домівки будуть без тепла та гарячого харчування. Це стосується і тих, хто має автономне опалення.

На всю Україну прозвучало, що Шепетівка не готова до опалювального сезону. І це не робить честі  для керівництва міста, бо нашому меру треба було підключити всі важелі влади, аби  минулорічної  ситуації не сталося, бо мудрий господар починає дбати про зиму після закінчення опалювального сезону, а не тоді коли треба починати новий. Може варто знову вернутись до «Тепломережі»?  тоді таких проблем не було. А змінилась назва, змінився власник і пішло і поїхало… Чомусь осторонь цієї проблеми стоять і наші депутати. Чи вони живуть не в місті і їх це  не обходить ? Ми ж вас  вибрали для того, щоб захищали інтереси громади, а не олігархів.

Звертаюся до вас , шепетівчани.   Не будьте пасивними, коли справа стосується кожного з нас. Хочемо ми цього чи ні, а зима свої «зуби» покаже і тоді мерзнучи будемо проклинати усе на світі, а ті, хто вкрав наші гроші буде спокійнісінько грітися на сонячному узбережжі,  їздити на розкішних машинах, харчуватися  в дорогих ресторанах. Чи є правда та справедливість в Україні ? На це питання нехай дасть відповідь кожен із вас і якщо відповідь «немає», то не стіймо склавши руки,  бо   наші хати не скраю і повинні бути теплими та ситими.  

М. Журавльова  - небайдужа шепетівчанка.