Розмір шрифту: +
1 minute reading time (197 words)

Сила є - розуму не треба

Сила є - розуму не треба

Цікаву картину сьогодні спостерігав у парку. Вздовж Проспекту Миру у парку хтось викопав рівчак довжиною десь метрів з 30-40. Я спочатку не зрозумів що це і для чого, але коли підійшов ближче до нещодавно побудованого "педофілярію" то все стало зрозуміло.

Очевидно святим отцям московського патріархату не сподобалось що їх новобудова вся стоїть у воді, чи то пак у багні. Тому хтось вирішив цьому зарадити прокопавши рівчак для води, щоб вона уходила в трубу, яка знаходиться за 50 метрів від "педофілярію" в сторону залізничного вокзалу. Робота не із легких, але якісь бійці все таки її зробили.

Та прикол не в тому, прикол в тому що ніхто не подумав, що та труба то може знаходиться на дещо вищому рівні ніж те болото, яке щороку так досаджає церкві. Тому вода і не думала перетікати туди куди її намагались злити.

Тепер парк спотворено безобразним рівчаком, який викопали ці дурні. А попи далі будуть чесати репу як позбавитись болота під своїми вікнами. 

І знаєте? Таки є якась вища сила, яка покарала цих злиднів за те що крадуть у громади землю міського парку та відпочинку. Педофілярій вже який місяць стоїть повністю у воді, декілька років таких підтоплень і він завалиться сам собою.

 

А сала з чорним хлібом і часничком не передбачили?
Стислість - сестра таланту

Читайте також:

 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
П'ятниця, 29 березня 2024

0
репостів
0
репостів