Розмір шрифту: +
1 minute reading time (220 words)

Сукні для старшокласниць-переможниць від дизайнерки з Києва Оксани Полонець

Сукні для старшокласниць-переможниць від дизайнерки з Києва Оксани Полонець

 

 

Друзі, кого зацікавила інформація про фотосесію (як її виграти дивіться на сайті www.abuket.com.ua, попередні статті блогу), пропоную познайомитися з українською дизайнеркою Оксаною Полонець. Саме вона погодилася надати сукні на час зйомок для дівчат-переможниць. 

Оксана Полонець - власниця дизайн-студії, яка була заснована у 2003 році.

Основними та улюбленими напрямками діяльності Оксани Полонець є розробка та пошив вечірнього та весільного вбрання, суконь для випускного балу.

Першою віце-королевою світу 2007 українка, Марія Черкунова, стала не без участі цього дизайнера. Оксана Полонець займалася усім гардеробом представниці нашої країни. Та найбільш високо жюрі оцінили вихід дівчини саме у національному вбранні.

За основу, при створенні образів, Оксана Полонець використовує найхарактерніші для етнічного костюму елементи: яскраві кольори, квіткові мотиви, аксесуари тощо. Все це у поєднанні із сучасним кроєм та видами оздоблення складає стилізований образ.

В її сукнях будуть фотографуватися дівчата-старшокласниці, вони по-справжньому зможуть оцінити якість робіт майстрині, відтак і до балу випускного не далеко, може комусь щось і приглянеться!

                                                                                                                     Організатор івенту, Алла Бунечко, 067 384 88 55

Шепетівчан запрошують прийняти участь у Всеукраїнс...
Відтепер в оголошеннях буде премодерація
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
П'ятниця, 19 квітня 2024

0
репостів
0
репостів