Розмір шрифту: +
1 minute reading time (195 words)

Сайт було взламано. Роботу відновлено!

Сайт було взламано. Роботу відновлено!

Як ви могли спостергіати, декілька годин сайт був недоступний. Справа в тому, що нас хтось взломав і намагався всіляко зашкодити відновленню його повноцінної роботи.

Те що сайт взломували для повної ліквідації у нас сумнівів не викликає. Хакери намагались всіляко пошкодити повністю всі файли сайту, на звичайне шкодництво чи демонстрацію своєї сили це явно не схоже. Тому можна зробити висновок, що це було чиєсь замовлення. Якщо проаналізувати наш останній репортаж, то не важко здогадатись чиє.

Ми вже не вперше стикаємось з перешкоджанням нашої роботи, минулого разу на наш сайт атакували за допомогою ддос-атаки, на цей раз зрозумівши шо тоді це не дало ніякого результату, вирішили вичистити його в корінь. Та на превеликий жаль наших ворогів у нас завжди є повноцінні резервні копії. Тому в черговий раз кошти замовників були викинуті на вітер.

Якщо у вас ще є певні проблеми з відвідуванням якихось розділів сайту, то будь ласка повідомте нас про це в коментарях. Наразі аналізуємо яким чином здійснювався взлом і хто саме чинив атаку.

Дякуємо всім небайдужим, які підтримували нас в цей час в соціальних мережах. Як бачите нас бояться - мається на увазі не сайт, а всіх нас шепетівчан, які не бояться висловлювати свою позицію.

ПРЕДАТЕЛЬСТВО НАЦИОНАЛЬНОГО МАСШТАБА
Москвычи также выступили против произвола власти

Читайте також:

 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Четвер, 28 березня 2024

0
репостів
0
репостів