Настав час  працювати прозоро та чесно,  якісно виконувати свої функціональні обов'язки, припинити незаконний вилов та браконьєрство на водоймах,  оперативно реагуватина звернення громадськості, бути максимально відповідальними у виконанні своїх обов’язків із охорони рибних ресурсів.
     Саме так, під час проведення рибоохоронного рейду інспекторами Хмельницькрибоохорони 24 липня 2015 р.  було викрито грубе порушення правил рибальства на річці Хомора в межах смт. Гриців Шепетівського району, Хмельницької області.


     Так, цього дня о 05:30 на воді було виявлено громадянина Я., який здійснював вилов водних біоресурсів з використанням забороненого знаряддя лову риби – сітки. Під час огляду інспекторами в човні браконьєра було виявлено свіжу рибу: карась – 6 екз., окунь – 1 екз.
 Внаслідок вчинених дій громадян порушив п. 3.15 Правил любительського і спортивного рибальства, відповідальність за яке передбачено ч.4 ст.85 КУпАП. Матеріали справи будуть направлені в Шепетівський міськрайонний суд.
      Крім того,  на цій же річці, але вже у м. Полонне Хмельницької області, інспекторами  було виявлено і вилучено без господарські заборонені знаряддя лову, а саме 4 браконьєрські сітки, про що складено відповідний акт.