Розмір шрифту: +
1 minute reading time (219 words)

Приєднуйтеся до зустрічі з велосипедистами "Вишиваного шляху"

Приєднуйтеся до зустрічі з велосипедистами "Вишиваного шляху"

​Учасники Всеукраїнського велопробігу "Вишиваний шлях" 22-23 червня перебуватимуть у Шепетівці. В рамках візиту планується відвідування місцевого музею, а також зустріч з шепетівчанами (22.06 о 16.00 в музеї М.Островського), презентація проекту та обговорення планів розвитку туристичного веломаршруту.

22 червня близько 13.30 учасники прибудуть до Шепетівки.Запрошуємо активних шепетівчан зустріти велосипедистів біля знаку "Шепетівка" на в'їзді в місто зі сторони м.Хмельницький та разом проїхатись містом. О 14.30-15.30 - планується знайомство з експозиціями музею ім. М.Островського.

Орієнтовно о 16.00 годині в приміщенні музею відбудеться зустріч учасників та шепетівчан. В рамках заходу відбудеться презентація проекту, зустріч учасників з школярами, молоддю та жителями міста, обговорення можливостей розвитку туристичного потенціалу міста та залучення інвесторів для розвитку туристичної інфраструктури маршруту «Вишиваний шлях» та міста Шепетівки. Приєднуйтесь!

За підтримки керівництва міста учасники велопробігу зможуть безкоштовно зупинитись на ночівлю у спеціалізованій школі-інтернаті міста. Якщо серед читачів є люди, готові посприяти з організацією безкоштовного/ зі знижками харчування в закладах міста, просимо відгукнутись, будемо дуже вдячні.

Подорож Вишиваним шляхом з Шепетівки продовжиться 23 червня вранці з площі Шевченка через мальовничі ліси ландшафтного парку "Мальованка" до міста Полонного.

Маршрут Вишиваного шляху Хмельниччиною

Метою соціального туристичного проекту є об'єднання західних та східних регіонів України та розкриття туристичного потенціалу країни. Дві групи велосипедистів виїдуть з Ужгорода та Харкова, а зустрінуться 28 червня в Києві (подробиці проекту на сайті http://ornamentway.com/ https://www.facebook.com/VyshyvaniyShlyakh ).


Координатор проекту "Вишиваний шлях" в м.Шепетівка Котенко Павло, Об'єднання ініціатив "Коло" https://ngokolo.blogspot.com/2016/06/blog-post_10.html

Герб Шепетівського району із природнього матеріалу
Депозит міської громади в банку

Читайте також:

 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
П'ятниця, 29 березня 2024

0
репостів
0
репостів