Забігла на хвилинку до Лариси Бабкіної, секретаря Спілки, дієвого помічника керівника ГО «Шепетівська спілка учасників бойових дій в зоні АТО» Костянтина Михальчука, розпитати, як там справи і дізналася, що проблем у хлопців не меншає. На даний час силами учасників ГО "Шепетівська спілка учасників бойових дій в зоні АТО" та працівниками Шепетівської центральної районної лікарні проводиться ремонт палати у відділенні відновного лікування (водолікарня).Це має бути маленький центр реабілітації для учасників бойових дій в зоні АТО. Планується створити дві палати: одну велику палату ділять на дві – одну на два ліжка, другу – на три. Ремонт проводять робітники ЦРЛ, а Віталій Пасинок та Костянтин Михальчук облаштовують необхідним. Кошти на ремонт у розмірі 12 тис. 300 грн. були отримані, як мікро-грант ГО "Громадська ініціатива Романа Мацоли "Інститут солідарності громад", однак цих коштів на ремонт та облаштування палат не вистачить. Потрібні меблі - п’ять ліжок, п’ять тумбочок, дві шафи. Необхідні побутові прилади – два телевізори і хоча б один холодильник. На вікна необхідно карнизи, тюлі, штори.

Прохання до всіх небайдужих шепетівчан - допомогти в гарній справі, хто чим може (коштами, побутовими приладами, меблями, шторами, інше).
Поточний рахунок №26005300785556 в ХОУ АТ»Ощадбанк»

Одночасно вирішила надати деяку інформацію про роботу ГО "Шепетівська спілка учасників бойових дій в зоні АТО":
1. Відремонтовано будинок та прибудинкові приміщення матері загиблого в зоні АТО Молодики Андрія с. Велика Медведівка (активну участь приймав Варава Ю.Д.).
2. Проводився розшук пораненого в зоні АТО та супровід від госпіталя до госпіталя Петрика Максима, була закуплена та доставлена в госпіталь м. Львів військова форма (подяка Вишневському В.В.).
3. Проводився волонтерський супровід важкопораненого Калюжного Володимира, надання косультацій та зв’язок з волонтерами м. Харкова.
4. Керівником громадської організації Костянтином Михальчуком постійно проводиться прийом учасників АТО та їхніх рідних, надаються консультації та практична допомога у вирішенні проблем, які вони мають на даний час.
5. Надання практичної допомоги Федорчук Ганні (сирота, випусниця Шепетівського медичного коледжу) - першій із краянок, яка вирішила стати до лав захисників Вітчизни.

В даний час проводиться збір коштів для купівлі для дівчини зимової форми, берців, термобілизни, каски, медикаментів. Ганна уже знаходить в зоні АТО, служить медпрацівником у 81-й бригаді. Дякуємо студентам та викладачам медичного коледжу, членам літературно-мистецької студії «Доля», Огороднику М., Лебіга П., та іншим, які вже допомогли коштами. Збір коштів триває, небайдужих просимо долучатися до гарної справи. Віра Кухарук