Розмір шрифту: +
2 minutes reading time (375 words)

Потрібна допомога

Забігла на хвилинку до Лариси Бабкіної, секретаря Спілки, дієвого помічника керівника ГО «Шепетівська спілка учасників бойових дій в зоні АТО» Костянтина Михальчука, розпитати, як там справи і дізналася, що проблем у хлопців не меншає. На даний час силами учасників ГО "Шепетівська спілка учасників бойових дій в зоні АТО" та працівниками Шепетівської центральної районної лікарні проводиться ремонт палати у відділенні відновного лікування (водолікарня).Це має бути маленький центр реабілітації для учасників бойових дій в зоні АТО. Планується створити дві палати: одну велику палату ділять на дві – одну на два ліжка, другу – на три. Ремонт проводять робітники ЦРЛ, а Віталій Пасинок та Костянтин Михальчук облаштовують необхідним. Кошти на ремонт у розмірі 12 тис. 300 грн. були отримані, як мікро-грант ГО "Громадська ініціатива Романа Мацоли "Інститут солідарності громад", однак цих коштів на ремонт та облаштування палат не вистачить. Потрібні меблі - п’ять ліжок, п’ять тумбочок, дві шафи. Необхідні побутові прилади – два телевізори і хоча б один холодильник. На вікна необхідно карнизи, тюлі, штори.

Прохання до всіх небайдужих шепетівчан - допомогти в гарній справі, хто чим може (коштами, побутовими приладами, меблями, шторами, інше).
Поточний рахунок №26005300785556 в ХОУ АТ»Ощадбанк»

Одночасно вирішила надати деяку інформацію про роботу ГО "Шепетівська спілка учасників бойових дій в зоні АТО":
1. Відремонтовано будинок та прибудинкові приміщення матері загиблого в зоні АТО Молодики Андрія с. Велика Медведівка (активну участь приймав Варава Ю.Д.).
2. Проводився розшук пораненого в зоні АТО та супровід від госпіталя до госпіталя Петрика Максима, була закуплена та доставлена в госпіталь м. Львів військова форма (подяка Вишневському В.В.).
3. Проводився волонтерський супровід важкопораненого Калюжного Володимира, надання косультацій та зв’язок з волонтерами м. Харкова.
4. Керівником громадської організації Костянтином Михальчуком постійно проводиться прийом учасників АТО та їхніх рідних, надаються консультації та практична допомога у вирішенні проблем, які вони мають на даний час.
5. Надання практичної допомоги Федорчук Ганні (сирота, випусниця Шепетівського медичного коледжу) - першій із краянок, яка вирішила стати до лав захисників Вітчизни.

В даний час проводиться збір коштів для купівлі для дівчини зимової форми, берців, термобілизни, каски, медикаментів. Ганна уже знаходить в зоні АТО, служить медпрацівником у 81-й бригаді. Дякуємо студентам та викладачам медичного коледжу, членам літературно-мистецької студії «Доля», Огороднику М., Лебіга П., та іншим, які вже допомогли коштами. Збір коштів триває, небайдужих просимо долучатися до гарної справи. Віра Кухарук
Люди йдуть за вірою
Три корисні поради напередодні виборів 25 жовтня
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Четвер, 28 березня 2024

0
репостів
0
репостів