Розмір шрифту: +
1 minute reading time (189 words)

Політичні ток-шоу

Не знаю як ви, а я не можу дивитись теперішні політичні ток-шоу . Ток-шоу на приватних каналах рясніють маніпулятивними технологіями на користь влади, а на інші відряджають політиків далеко не першого ешалону, які нічого не вирішують. Хоча за теперішньої ситуації в країні мабуть окрім Януковича зараз взагалі ніхто нічого не вирішує, як пахан скаже так і буде.

Шустер як завжди намагається провести не дискусії навколо важливої теми, а робить всі умови для образ і скандалів. Таке враження, що пані Богословська з тієї студії взагалі не виходить. Зтравити когось із ВО "Свобода" та комунічтичної партії - це взагалі норма.

На "Великій політиці" пан Кисельов взагалі влаштовує світські посиденьки, на яких навідними питаннями дає змогу владним мужам вилити весь спіч який невтомно пишуть їх політичні технологи. Опозицію взагалі рідко запрошують, а журналісти якщо зададуть незручне питання, то за допомогою Кисельова виступаючий легко уходить від запитання.

Хороша передача у Ани Безулик - "Республіка" на 5 каналі, та їм потрібно визначитись кого їм потрібно запрошувати, політиків чи експертів, тому що виходе ні те і ні се. Теж і стосується "Свободи слова" на ICTV.

А ви дивитеся політичні ток-шоу? Якщо так то які саме?

Приколи нашого городка
Нова супер-пупер-діва попси

Читайте також:

 

Коментарі

Filini в П'ятниця, 27 січня 2012, 17:45

Не дивлюсь взагалі, дивитсиь там зараз нічого. Дивитись ці ток-шоу ве одно, що радіо сухати, користі ніякої. Не дарма їх рейтинги невпинно прямують донизу.

Не дивлюсь взагалі, дивитсиь там зараз нічого. Дивитись ці ток-шоу ве одно, що радіо сухати, користі ніякої. Не дарма їх рейтинги невпинно прямують донизу.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Четвер, 28 березня 2024

0
репостів
0
репостів