Поки в шепетівському інформаційному полі невеличке затишшя, саме час зупинитись і підвести підсумки роботи сайту міста Шепетівки. І приємно відзначити, що нам є чим похвалитись. Зокрема за цей 2017 рік сторінки сайту вже переглянули 2 400 717 разів. Вражаючий результат за 11 місяців чи не так?

Щоб було більш наглядніше, ось вам графік відвідуваності по дням нашого сайту за листопад.

Як бачимо зазвичай сайт щодня відвідує біля 4000 чоловік. Не кожне обласне видання може похвалитися такими показниками. Але це ще далеко не межа.

Так вже склалось, що велика частина шепетівчан безвилазно сидить у соціальних мережах і черпає інформацію звідти. Але і тут нам є чим похвалитись.

Ось статистика за листопад по днях двох наших груп у Фейсбуці. 

https://www.facebook.com/shepetivka/ 

https://www.facebook.com/pshepetivka/ 

Як бачимо сумарно щодня дві групи охоплюють не менше 10 000 чоловік. Фактично всі шепетівчани, які зареєстровані у фейсбуці, щодня бачать хоча б один пост із наших груп.

Це ще раз говорить про те, що кількість підписників далеко не завжди говорить про реальне охоплення.

Також судячи по статистиці можна сказати, що народ дуже неохоче йде із заблокованих Однокласників.

https://ok.ru/shepetivka 

А от групи у заблокованому Вконтакті просіли суттєво.

https://vk.com/shepetivka

https://vk.com/shepetivka_rumors

Але ми не надто переживаємо з цього приводу, адже здебільшого ці люди перейши до наших груп у фейсбук.

Сумарно щодня наші групи та сайт відвідує біля 20 000 чоловік. Ми прекрасно розуміємо що багато де ця аудиторія пересікається, але тим не менш показник просто шалений для міста де менше пів сотні тисяч населення. А це ми ще не включили наш інстаграм, твіттер та ютюб :-)

Якщо підсумувати, то безмежно приємно бачити, що нас читають. І коли ми називаємо себе самим популярним ЗМІ Шепетівки, то явно не лукавимо. Щомісяця наші показники лише зростають, попри всі наклепи про зворотнє.

Єдине, що щиро дивує, то це шепетівський рекламодавець.  У нас є багато загальноукраїнських бізнесів, які у нас рекламуються, але локальних лише з пару десятків. Чим же ми не влаштовуємо шепетівських бізнесменів?

У нас є кілька здогадок, але ми їх залишимо для окремого матеріалу на сайті. Точно, що можна стверджувати, що більшість підприємців більше керується особистими відношеннями та звичками, ніж здоровим глуздом, що шкодить лише їм самим. Прогрес не стоїть на місці.

Ну але якщо раптом когось все таки вразили наші показники, то посилання нижче ;-) Ну і звичайно велике ДЯКУЮ нашим читачам за довіру!!!

Замовити рекламу у нас!