Розмір шрифту: +
1 minute reading time (255 words)

Ось такий веселий лист

Ось такий веселий лист

От що отримав від "Нової Пошти". "Народні" республіки рулять, нічого не скажеш...

 

5 липня 2014 сталися збройні напади на відділення і термінали компанії «Нова Пошта» в містах Сєвєродонецьк, Луганськ та Донецьк. У результаті нападів зловмисники захопили частину вантажу, погрожуючи співробітникам компанії зброєю і застосовуючи грубу фізичну силу. Ми ще оцінюємо масштаби втрат, але вже зараз можемо сказати, що мова йде не тільки про викрадені засоби захисту - зловмисники також вилучили і звичайні побутові предмети, життєво важливі речі, медикаменти.

Вантажі, адресовані в Сєвєродонецьк, Луганськ та Донецьк, перенаправлені за рахунок компанії на термінал в Дніпропетровськ. З клієнтами, чиї посилки постраждали, вже зв'язуються відповідні менеджери та пропонують шляхи виходу із ситуації: або почекати, поки відділення відновлять роботу, до цього часу посилка буде зберігатися безкоштовно, або ми за свій рахунок перешлемо вантаж в інший населений пункт, або також за наш рахунок направимо його назад відправнику. Згідно з договорами, які компанія укладає з клієнтами, «Нова Пошта» зобов'язується сплатити компенсацію за викрадені вантажі в рамках оголошеної вартості.

Клієнти, чиї відправлення прямували в/із зазначених населених пунктів, можуть дізнатися детальну інформацію, а також адресу найближчого відділення, що працює, за телефонами Клієнтської підтримки 0-800-500-609, 098-4-500-609, 050-4-500 - 609.

Коли мова йде про безпеку наших клієнтів і співробітників, ми не йдемо на компроміс. Тому до стабілізації ситуації на Сході України «Нова Пошта» тимчасово зупиняє роботу відділень у містах Донецьк, Луганськ, Сєвєродонецьк та Слов'янськ. У компанії діє Оперативний штаб, який аналізує поточну ситуацію, зважує ризики і прогнозує подальший розвиток подій з метою забезпечити стабільну роботу і доставку вантажів в умовах бойових дій на території країни.

Панорами нашого міста
В чем разница между государством и страной?
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Четвер, 28 березня 2024

0
репостів
0
репостів