Розмір шрифту: +
2 minutes reading time (369 words)

НОВИНИ ВІД «САМООБОРОНИ»

 

 

За липень місяць 2014 року самооборонівцями здійснено дві гуманітарні поїздки  - одна на Схід, одна на  Захід.

19 серпня 2014 року два мікроавтобуси, вщент загружені адресними посилками, провізією, військовим одягом та амуніцією, відправились на Схід. Маршрути пролягали через Харківську область, безпосередньо в зону АТО – Донецьку та Луганську область. Ризикуючи власним життям, волонтери (Десятники самооборони – Остапчук Андрій, Дацик Вячеслав, Жуковський Валерій, отець Фаустин з римо-католицької церкви, та волонтерка Федорчук  Ганна, студентка Шепетівського медичного училища) доставили кожну посилку особисто в руки (38 адресних посилок ) . Як же щоразу радіють наші бійці, коли бачать земляків з рідного міста, як вони радіють листам та малюнкам, які написані та намальовані для них з величезною любов’ю, а також Шепетівським газетам, зі слів волонтерів: «Розхватали газети, закурили і сидять по кутках читають, їм же цікаво що  нового відбувається у рідному місті, тому преси побільше просять».

Що ж стосується Західної поїздки, то 22 серпня 2014 року, Михайло Верхогляд  завіз військовим 11 бронежилетів, 14 військових розгрузок, 14 комплектів форми, теплі светри,  носки, ліхтарики, а також цигарки, каву, предмети гігієни та ін. Адже багато наших земляків було мобілізовано та відправлено в Мукачево, Ужгород, Яворів для проходження спеціальної  підготовки. В основному навчання проходить  на Яворівському  полігоні. Знову ж таки, хлопці не забезпечені ні бронежилетами, ні нормальною формою, ні елементарним спорядженням, єдина у них надія на своїх рідних та небайдужих людей. З дня на день, готується ротація і хлопців відправлять в зону АТО (на війну).

Дуже складно,  наразі, членам відокремленого підрозділу громадської організації «ХМЕЛЬНИЧЧИНА. САМООБОРОНА І КОНТРОЛЬ» забезпечити усі потреби наших бійців.  Підприємці, мешканці все менше і менше почали надавати допомогу. І їх можна зрозуміти, усім важко, усім  потрібно якось виживати, адже  комунальні послуги та податки зростають, а заробітні плати, доходи, навпаки,  зменшуються.

Та й для  Шепетівщини (міста та району),  зібрати майже 1мільйон гривень, не рахуючи продуктів харчування – це великий показник!

Нехай усім людям, що  жертвують на підтримку військовослужбовців кошти, продукти та ін., Бог верне з сторицею!

І на далі, не будьмо байдужими, не забуваймо, що бійцям дуже потрібна наша допомога!

В штабі «Самооборони» приймаються особисті адресні посилки, які доставляються  кожні дві неділі.

А також проводиться ЗБІР КОШТІВ для закупівлі бронежилетів, військової форми, взуття та спорядження.

 

СЛАВА УКРАЇНІ!!!

 

 

                                                   Телефон штабу: 068-553-17-25

Відкритий лист виконуючому обов’язки міського голо...
А. Толстой о Русси
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Субота, 20 квітня 2024

0
репостів
0
репостів