Розмір шрифту: +
1 minute reading time (181 words)

Наглість - друге щастя

Наглість - це риса характеру, яка притаманна цсім людям, але в когось вона проявляється, а хтось її прискіпливо ховає в надії на те, що її ніхто не помітить. В одних добре виходить, не проявляти манери "нахальності", інші ж не соромляться її показувати усім. 

Хотів би Вам розповісти про одну таку людину, вона багато кому відома в нашому місті, більше того дана персона балатується на пост мера міста. Ця людина, ніхто інший як пан Синюта. Вчора став свідком наступного - 17-го жовтня в приміщенні спортзалу Локомотив проводилися змагання з бойового самбо. Було присутньо багато впливових людей, які доклали чималих зусиль, щоб ці змагання відбулися. По середені змагань прийшов пан синюта та зайняв почесні місця поряд з цими людьми, пофотографувався з серйозним обличчям, ніби обдумовував наступний "благородний" вчинок, який мав утнути. Пізніше з'ясувалося, що пан синюта не доклав жодної копійки, не витратив жодної секунди для того, щоб організувати даний захід. 

На завершення що ж хотілося б написати, шановні виборці, не ведіться на гарні фото та брехливі заклики подібних кандидатів, а обирайте свідомо, примлухаючись здорово глузду, адже від цього залежитемп майбутнє нашого міста та країни загалом.
Я за Полодюка
Люди йдуть за вірою
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
П'ятниця, 29 березня 2024

0
репостів
0
репостів