Розмір шрифту: +
1 minute reading time (288 words)

Майстри дівочої краси. Ірина Суська, візаж

Майстри дівочої краси. Ірина Суська, візаж

Так, як художник малює картини, створює на білому полотні образи й візерунки, так візажист "малює" на обличчі. І якщо метою художника є створення шедевру на неживому шматку тканини, головна задача візажиста - показати і підкреслити красу живої істоти - жінки.

У світі моди і шоу-бізнесу неможливо уявити будь-який виступ чи дефіле, фотосесію чи конкурс без роботи стиліста-візажиста. Представників цієї професії можна зустріти в модельних агенствах, салонах краси, кіностудіях та театрах. Як відомо, мода швидко змінюється, тому візажист слідкує за сучасними актуальними тенденціями. Окрім того, в роботі візажисти враховують індивідуальність клієнта, його манеру одягатися та тримати себе в суспільстві.

Перші візажисті з'явилися ще в ХІХ столітті. Однак послугами таких майстрів могли користуватися в той час тільки представники найвищих прошарків суспільства. Сьогодні практично кожен, хто хоче гарно виглядати перед важливим заходом чи фотосесією, може звернутися до спеціаліста по макіяжу.

Ось уже другий рік партнером інтернет-голосування "Старшокласниця" є Ірина, талановитий та досвідчений візажист (Ірина у ій сфері вже 8 років).

Саме завдяки їй дівчата-старшокласниці відчувають себе справжніми фотомоделями, акторками. Вони мають можливість перетворюватися з образу тендітної романтичної принцеси на зухвале дівчисько.

Ірина систематично удосконалює свою майстерність, проходить курси підвищення кваліфікації, відвідує семінари та лекції, де обмінюється досвідом, слідкує за модними трендами.

Зв'язатися з Іриною, отримати консультацію стосовно макіяжу можна за телефоном 097 184 03 83

 

ОСЬ, ЩО ГОВОРИТЬ ПРО СВОЮ РОБОТУ САМА ІРИНА.

"РОБОТА - ЦЕ МОЄ ЖИТТЯ, ЛЮБЛЮ ДІЗНАВАТИСЯ ЩОСЬ НОВЕ ТА ЦІКАВЕ, ВІДТВОРЮВАТИ ЦЕ В СВОЇЙ ПРАЦІ. МЕНІ ДУЖЕ ХОЧЕТЬСЯ, ЩОБ НАШІ ЮНІ ДІВЧАТА-СТАРШОКЛАСНИЦІ ВИГЛЯДАЛИ НЕПЕРЕВЕРШЕНО, ХОЧУ ПРОДЕМОНСТРУВАТИ УСІМ, ЯКІ ВОНИ КРАСИВІ ТА НЕОРДИНАРНІ.

ЧОМУ Я ВЖЕ ВДРУГЕ Є ПАРТНЕРОМ І СПОНСОРОМ ІНТЕРНЕТ-ГОЛОСУВАННЯ "СТАРШОКЛАСНИЦЯ"?

МЕНІ ПОДОБАЄТЬСЯ РОБИТИ ЛЮДЕЙ ЩАСЛИВИМИ!!"

 

На фото: Останні штрихи (під час роботи Ірини з переможницею Каріною Швед перед призовою фотосесією 2014 року. )

Як у 33 каналу гальма відмовило. Заказуха на грані...
Як отримати Субсидію?! Знай!!
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Вівторок, 23 квітня 2024

0
репостів
0
репостів