Розмір шрифту: +
1 minute reading time (168 words)

Майдан - не оргазм, його не зімітуєш

Майдан - не оргазм, його не зімітуєш

Ось так тихенько, черговий Майдан, який його організатори збирались охрестити "Третім" — завершився, фактично, не розпочавшись. Я спеціально не коментував  його перебіг, щоб ватники по обом сторонам кордону самі наочно переконались, що таке явище як Майдан штучно не зробиш. Як хтось влучно сказав "Майдан - не оргазм, його не зімітуєш".

​Чомусь ніхто не кричить уже "майдануті" чи "доцибались", Володимир Озерянко не створює тему про майданну трагедію і тд. Українці довели, що вони не сліпі фанатики і прекрасно знають за що і коли виходити на вулиці. Так у людей зараз не найпростіші часи, так їх активність значно впала з попередніми роками, але і штучні мітинги від справжніх вони в силі відрізнити.

Особливо актуально київські події резонують з  нинішніми шепетівськими. Хай скільки би пару десятків проплачених мітингарів не гамселили в діжки і не кричали незрозумілі гасла, ніхто не поспішає до них доєднуватись. І все завершиться однаково - кошти організаторів вилетять в трубу і мітинги просто розійдуться як тільки перестануть платити гроші.

Єдине, що болить душа через оцю продажність, та ще і в роковини розстрілу Героїв Небесної Сотні. 

Як фейкова Анастасія Каменських рекламувала Helix
У секті Helix-нутих все гірше, ніж я думав
Comment for this post has been locked by admin.
 

Коментарі


0
репостів
0
репостів