Розмір шрифту: +
3 minutes reading time (518 words)

Горе-апазіціонери або як косити від армії в урології

Горе-апазіціонери або як косити від армії в урології
Скажу відрверто, не хотілось чіпати наших горе-заколотників з УДАРу. Після безуспішних спроб перевороту, спонсорованих колишніми ділками епохи Антонюка, їх персони абсолютно перестали мене цікавити. Та бачу, вони ніяк не заспокояться, в коментарях до наших матеріалів та на форумі вони продовжують й надалі себе виставляти ярими апазіціанерами, бити себе в груди і кричати, що в місті диктатура. Підкину їм ще одну нагоду про це покричати.Всі памятають епопею з відкосом від армії керівника фракції Окунєвича Олександра Володимировича. Хто не в курсі може дізнатись багато деталей з цього відео http://shepetivka.com.ua/videohalereia/9955-samooborona/video/805-chemodan-vokzal-donetsk-sasha.html і цього http://shepetivka.com.ua/videohalereia/djos/video/861-yak-zhanbylys-shepetivski-udarivtsi.html починаючи з 8 хвилини 20 сек.

Якщо в двух словах, то Олександр Володимирович отримавши повістку до армії, при активному сприянні керманичів області з УДАРу, швидко влаштувався на роботу заступником голови Шепетівської РДА, таким чином кадровий офіцер отримав бронь. В той час як його колега депутат Орест Юзвенко пішов воювати добровольцем на схід України, він й надалі продовжив протирати штані в тепленькому кабінеті. 

Та ось нещодавно, 23 жовтня Окуневич О.В. цієї броні позбувся так як був звільнений з посади.
b2ap3_thumbnail_124.jpg
Та підписувати це розпорядження керівник фракції не забажав, про що був складений акт зі свідками.
b2ap3_thumbnail_123.jpg
А от далі почалось саме цікаве. Як бачимо з акту, 23 жовтня о 14.30 Окуневич дізнався про своє звільнення, яке не хотів підписувати. А вже о 15.00 того ж дня депутат лежав в УВАГА! урологічному відділі шепетівської лікарні :-) Посприяв такій швидкій госпіталізації Трофімчук Ігор Петрович, колега по депутатському цеху та член місцевого осередку Партії Регіонів, який після її ліквідації навіть грозився залишити депутатський корпус.

Питається, що так налякало керівника фракції УДАР, що він за пів години потрапив до лікарні? А справа все в тому ж боргу перед Батьківщиною, який так не хоче віддавати депутат. 
b2ap3_thumbnail_122.jpg
Ну не думав Олександр Володимирович, коли його безкоштовно навчала військової справи держава, що доведеться ще за це їй служити. От і переховується у відділах своїх колег по колишній більшості Антонюка. Не здивусь якщо після лікарні він вийде з діагнозом "Енурез", що дасть йому змогу відкосити від армії взагалі:-)

Передбачаючи гнівні пасажі УДАРівців та співчуваючих, що таким чином здійснюється тиск на них, бо лише вони справжні борці з уявною диктатурою місцевої влади та сірого кардинала Одуда, хочу запитати чому вони не кричали "Гвалт!", коли самі ж синхронно з Антонюком голосували за дерибан міста? 

Пан Підопригора зараз знову почне писати в коментарях, що немає доказів. Але чи потрібні вони, коли окрім УДАРвців з тих хто був на сесіях міської ради, є купа свідків, які бачили за які рішення вони тягнули руку, коли в протоколах сесій ви не знайдете жодних заперечень, які б висловлювали Антонюку наші горе-апазіціанери або ось фото як наші любі УДАРівці голосують за скасування земельного податку базару Антонюка 11 листопада 2011 року.
b2ap3_thumbnail_IMG_4635_20141103-202346_1.jpg
Ну от чому не можна спокійно працювати на благо громади як інші учасники колишньої ганебної більшості? Навіщо людей тримати за повних ідіотів та брехати їм? Невже місцеві УДАРівці справді вважають, що люди не памятають їх діяльнсоті до Майдану і як навіть за нього вони боялись виступити перед Віче, тому що не хотіли образити царька Антонюка? Ваші дії говорять за вас значно більше, ніж ваші пусті слова.

P.S. До речі УДАР тут закидав, що землю зараз дерибанять. Перевірив їх закид щодо виділення землі перевізнику Криворчку, це виявилось черговим обманом. Земельний відділ повідомив, що землю йому не виділяли. 
Міжрегіональна мультимедійна школа Радіо «Свобода»...
Ми – не бидло, Ми – не козли?

Читайте також:

Comment for this post has been locked by admin.
 

Коментарі


0
репостів
0
репостів