Розмір шрифту: +
1 minute reading time (206 words)

Богдан Гаврилишин "Все, що я зробив у житті, я починав із мрії"

Богдан Гаврилишин "Все, що я зробив у житті, я починав із мрії"

28 жовтня українці попрощалися із видатним громадським діячем Гаврилишиним Богданом Дмитровичем. На жаль переважній більшості шепетівчан ця постать невідома, бо далі свого носа намагаються не дивитись, але я все одно хочу тут залишити цей пост подяки цій видатній особистості.

Богдан Дмитрович - уособлення справжнього та щирого патріота України. Попри важку долю та вимушену еміграцію, він довів, що висока мета і наполеглива праця завжди винагороджується. 

Він зумів досягти успіху на чужині і не забув за свою Батьківщину, доклав всіх зусиль до розвитку нашої країни.

В особистому спілкуванні він був надзвичайно світлою та доброзичливою людиною, вдячний долі, що мав нагоду поспілкуватись з ним.

Вже два роки тому було помітно, що Богдану Дмитровичу нелегко даються вилазки із дому, у такому віці здоров'я вже ніяке. Тим не менш він до кінця шукав нагоди передати свою мудрість та натхнення наступному поколінню українців.

В мене виникло враження, що він вже тоді був задоволений тим, що йому вдалось зробити за роки його життя і спокійно готувався до завершення свого літопису. 

Додаю відео із його виступу, не сподіваюсь на велику кількість переглядів, але якщо хоч одну людину надихне цей виступ на подальші звершення, то я буду щасливий. Там до речі цікава розповідь про Януковича. Вибачте за поганеньку якісь звуку, не було змоги записати краще.

Prozorrі закупівлі шепетівських підприємств
Невже це виглядає апетитно?

Читайте також:

 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Вівторок, 16 квітня 2024

0
репостів
0
репостів