Розмір шрифту: +
1 minute reading time (219 words)

Ганьба для "Шепетівського вісника"!

Ганьба для "Шепетівського вісника"!
"Час жити по-новому" - гордо звучить рубрика в Шепетівському віснику від 11 вересня 2014 року, але чомусь цей слоган проходить повз вуха редактора та колективу газети. Старі брудні методи просування кандидатів у депутати наші журналісти використовують і зараз.Я не розумію, як після стількох жертв на майдані можна займатись тим, проти чого гинули люди. Чому людей досі тримають за неотесане бидло? Таке враження виникає, що Революції Гідності й не було.

На передовиці газети починається, а на другій сторінці закінчується агітаційна стаття одного з кандидатів в депутати. Все б нічого, але на відміну від іншої місцевої газети, де також вийшла та сама стаття, на цій немає жодної позначки про рекламу, тобто нагло опублікована "джинса".

Я би повірив, що це було зроблено не свідомо, якби такі випадки не були помічені за газетою і раніше. Я не знаю чи просив кандидат, щоб редакція не ставила плашки реклами, але даний кричущий випадок, особисто в мене, викликав лише негатив до його персони. Ну от навіщо таке щастя і йому і редакції? Невже не можна працювати цивілізовано?

Ганьба для "Шепетівського вісника"! Ганьба!

Ось як розміщенна стаття в Шепетівському віснику
b2ap3_thumbnail_20140912_231105.jpgb2ap3_thumbnail_20140912_231148.jpg
А ось як в День за Днем
b2ap3_thumbnail_cerkva_20140912-203944_1.jpgb2ap3_thumbnail_Anton-Logvinov---Anton-Logvinov-Blog----------Big-Boss-of-FXA-Studio-.png
Відчуваєте різницю? Така маленька позначка "Р", а як кардинально змінює ситуацію? Хоча для День за Днем також хочу побажати ці позначки робити дещо більшими, а ще ліпше писати повністю, що матеріал подано на правах реклами.
Я п'ю чай
Як будується молитовний будинок в Шепетівці

Читайте також:

 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Четвер, 28 березня 2024

0
репостів
0
репостів