Розмір шрифту: +
1 minute reading time (207 words)

Фотограф українських селебріті працюватиме з переможницями голосування "Старшокласниця-2015"

Фотограф українських селебріті працюватиме з переможницями голосування "Старшокласниця-2015"

Незабаром до Шепетівки приїде відомий киіїський фотограф Олександр Задирака. Саме він уже четвертий рік працюватиме з юними шепетівчанками-переможницями голосування "Старшокласниця-2015". 

Як зазначалося у попередніх публікаціях, Олександр Задирака є майстром спорту СРСР з регбі, відіграв більше 20 сезонів у командах вищої ліги чемпіонату СРСР. Звідси й його любов до спортивної фотографії. У 2005 році Національний олімпійський комітет України визнав його кращим спортивним фотокореспондентом України, а Верховна Рада нагородила почесною грамотою.

Але основний напрямок роботи Олександра Задираки - це рекламна фотозйомка, фотосесії публічних людей для PR-компаній та публікацій в журналах. Часто його роботи можна побачити на бігбордах та плакатах, на сторінках журналів та перекидних календарів тощо. Двічі отримував головну нагороду на фестивалі реклами "Золотий профіль".

Олександр не залишає без уваги й інші теми. Для душі фотографує пейзажи та оголену натуру. Ці роботи мають високий рейтинг на різноманітних сайтах художньої фотографії. Видавництво "Діалектика" оцінило оригінальний та творчий підхід до створення Олександром фоторобіт з теми НЮ й запропонувало йому написати книгу, де б він на прикладі своїх робіт зміг поділитися з читачами своїми секретами. Книга у продажу з 2007 року.

Отож, запрошуємо старшокласниць взяти участь у інтернет-голосуванні "Старшокласниця-2015". Це шанс познайомтися із справжнім майстром і спробувати себе у якості фотомоделі. (Деталі на сайті www.abuket.com.ua) (на фото О.Задираки наш земляк Дмитро Христюк)

Россиянин сыграл в эфире LifeNews украинского приз...
Участь в інтернет-голосуванні "Старшокласниця-2015...
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Вівторок, 23 квітня 2024

0
репостів
0
репостів