Розмір шрифту: +
1 minute reading time (214 words)

Ex.UA закрили

Ржу з цих довбодятлів)) Невже вони думають що тупий наєзд на обмінник зупинить піратство? Медіа корпорації думають шо повернуть часи коли правили балом? Хрен там!

Тіки ше більше настроїли простий народ проти себе. А наші прислужники так захопилися відпрацюванням америкоських бабосів, шо геть забули за закони. 

 

Потроху ті хто генерує контент і ті хто його споживає і так знайшли шляхи конекту і без корпорацій зла. Майкрософти зі своїм глючнним софтом програють по всім фронтам безкоштовному софту, але комплекс гігімонії ніякий не полишить їх.

Якщо софт дійсно толковий то люди самі не пожаліють бабла на пожертви. Якщо музикант талановитий, то він заробить бабло і без продюсерів і іншої піар мішури.

Настала ера коли розкручені говно-таланти не бууть приносити бабло. Не буде більше Пающих трусов, Біланів, Тіматі і ше якоїсь дряні. Тепер слухач і виконавець один на один. Є талант - слухаю, ні? - то і бабло не поможе.

А ше тішить душу шо після закриття обмінника зріс трафік на сайтах які присвячені новинам, політиці... Народу якому нема себе чим заняти накінець кинули свій погляд навколо! Вони побачили і покращення життя, і любих друзів, і сімю Яника... Головний сайт МВД вже на собі відчув, що таке реакція спільноти)) Чекаєм поки дійде до інших.

Лишилось ше закрити однокласники і вконтакте! Тоді цій банді точно гаплик прийде.

Місце" розташуванн

Як ви гадаєте хто це?
Приколи нашого городка
 

Коментарі

T-S в Середа, 01 лютого 2012, 10:23

"що тупий наєзд на обмінник зупинить піратство"

Зупинити не зупинить, але в UA-IX вже такого піратства, як на ЕХ.УА не буде. Все-ж таки вони не "високе" в маси несли, а надавали майданчик для розповсюдження в особливо великих розмірах. Думаю також через вилучену апаратуру не один аплоадер постраждає ще.
Майкрософти зі своїм глючнним софтом програють по всім фронтам безкоштовному софту

То-то вся україна на лінуксі сидить... Взагалі поки на чомусь можна заробити - на цьому будуть заробляти. А донат-система для цього не підходить: при ній 5 із 100 чоловік можливо зроблять пожертви, тоді як купити софтіну вимушені будуть 20 із 100, причому за набагато більші гроші, чим люди пожертвують.
"Головний сайт МВД вже на собі відчув, що таке реакція спільноти"

Ну поддосять пару разів, все-одно піднімуть і лише досвіду наберуться. Можливо с часом ще й закриють когось під шумок за "атаку" на сайт.
p.s. Взагалі здається мені що вони втратили "покровителя". Занадто довго їх ніхто не чіпав, і тут...

[quote]"що тупий наєзд на обмінник зупинить піратство"[/quote] Зупинити не зупинить, але в UA-IX вже такого піратства, як на ЕХ.УА не буде. Все-ж таки вони не "високе" в маси несли, а надавали майданчик для розповсюдження в особливо великих розмірах. Думаю також через вилучену апаратуру не один аплоадер постраждає ще. [quote]Майкрософти зі своїм глючнним софтом програють по всім фронтам безкоштовному софту[/quote] То-то вся україна на лінуксі сидить...:) Взагалі поки на чомусь можна заробити - на цьому будуть заробляти. А донат-система для цього не підходить: при ній 5 із 100 чоловік можливо зроблять пожертви, тоді як купити софтіну вимушені будуть 20 із 100, причому за набагато більші гроші, чим люди пожертвують. [quote]"Головний сайт МВД вже на собі відчув, що таке реакція спільноти"[/quote] Ну поддосять пару разів, все-одно піднімуть і лише досвіду наберуться. Можливо с часом ще й закриють когось під шумок за "атаку" на сайт. p.s. Взагалі здається мені що вони втратили "покровителя". Занадто довго їх ніхто не чіпав, і тут...
Олександр Островський в Середа, 01 лютого 2012, 13:17

Та те шо була криша однозначно!
А от щодо того шо такого більше не буде не факт, не ехуа перший)) Не він і буде останній

Та те шо була криша однозначно! А от щодо того шо такого більше не буде не факт, не ехуа перший)) Не він і буде останній
odin в Четвер, 02 лютого 2012, 18:48

>> Майкрософти зі своїм глючнним софтом програють по всім фронтам
>> безкоштовному софту, але комплекс гігімонії ніякий не полишить їх.
оце вже не погоджуюсь. Взагалі Майкрософту ще можна подякувати, що він більш-менш лояльно ставиться до мільярдів піратів. І не програє він безкоштовному софту.
Кращої операційної системи ніж Віндовс і офісного пакету ніж MO зараз не існує.
(прозвучало як тролінг, але я справді так вважаю. Спробували б ви тілки клавіатуру налаштувати під деякі лінукси декілька років тому)

>> Майкрософти зі своїм глючнним софтом програють по всім фронтам >> безкоштовному софту, але комплекс гігімонії ніякий не полишить їх. оце вже не погоджуюсь. Взагалі Майкрософту ще можна подякувати, що він більш-менш лояльно ставиться до мільярдів піратів. І не програє він безкоштовному софту. Кращої операційної системи ніж Віндовс і офісного пакету ніж MO зараз не існує. (прозвучало як тролінг, але я справді так вважаю. Спробували б ви тілки клавіатуру налаштувати під деякі лінукси декілька років тому)
shepetivka.com.ua в Четвер, 02 лютого 2012, 20:49

Насправді звинувачення безпідставні Майкрософт офіційно заявив, що няких заяв до міліції не подавав, як і канал 1+1. Судячи з всього справжніх замовників приховують.

Насправді звинувачення безпідставні:D Майкрософт офіційно заявив, що няких заяв до міліції не подавав, як і канал 1+1. Судячи з всього справжніх замовників приховують.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Четвер, 28 березня 2024

0
репостів
0
репостів