Відкриваємо очі крупожерам, пиріжкоїдам, любителям яблук і канфет, що роздавали їх безплатно возлє сахкомбіната лакеї Агаркова і Гордєйчука. Може в когось застряг корж – ставай в строй, сповідайся батюшці або ксьондзу, що нагрішив – за аграрну партію голосував. До колгоспу нас тягли.

Шєпетовка от вас таких в опасності! Бої з вулиць і карикатурних офісів, гібридних партійок переповзли до під’їзду горсовєта. Самооборона, де ваша завзяття, енергія і практичне розуміння справи?

І знов продолжається шухер. Городські агроселюки, що колгоспи розвалили і сільгосптехніку розвалили уявили себе великим цабе. Тепер потяглися до руководящих должностєй, щоб Шепєтовку в сахзаводську жомову яму кинути, в якій Агарков і Гордійчук будуть газ робити. Правильно Макаренко підмітив: «І ми, Прісько, люди!». Ми так написати не вміємо. Але прєдлагаєм, мєсто уборщіци в горсовєті можна віддати Ординській Валентині. Вона сільськохозяйствєний економіст і хай тримає віник в руках. Всі регіонали дременули в аграрну партію, як артісти і паяци. Отож, селянський пролетаріат, які переіменували в аграріїв, то він став партією агрориганалів. П’ яноскурвленні бойовики не брєзгають нічим. Вожді ізвєсні, вони не наші, не шепетівські.

Вся Шепетівка гримить. Перший рішучий бій почався з телефонного дзвінка до вуха Сасюка (так йому і нада!), щоб він знав своє місце і зняв кандидатуру на депутата в обласну раду, але звонив той, який їхав такого і зустрів.

Бач яке! Самого оглоблями од воза вигнали з колгоспу, тюрма по ньому плакала, а він Сасюку таке каже. Орденоносець з бараболі. Але і молодець, ох і молодець, жменю жому Сасюку в обличчя кинув.

Макаренко, ви писав про Полодюка. Чого мовчиш про мародьорів, за що тобі редакція гроші платить? Напиши про тих депутатів, що пройшли. Хто вони і звідки. Якщо до виборців не дійшло, то може до Полодюка дійде. А то прьоть … Хамове плем’я , як в Біблії. Одне слово перевертні, алкаші, крупожери, коржикоїди, що в деяких з них голови на тому, на яке вони сідають, товстоногі, круглі: там, де брошка, кажєтся пєрьод – городскі аграрії. І кожен хоче в раді покерувати Іваном із залізничного вузла, Степаном із водоканалу, Романом із Шанхая, Галиною з дитсадка, пожежниками, монтьорами, слюсарями, а найбільше Полодюком.

Ось купка оголтєлих хоче заволодіти Шепєтовкою і приєднати до Судилкова. Не можна допускати до влади людей, які три роки навчалися на першому курсі ГПТУ, а тепер в генії рвуть свої когті. Не можна допускати б/ушних секретарів парторганізацій, директорів, які під керівництвом Адамця роздере банили сільгосптехніку, а Лінника іще з Ізяслава привозили в кузові грузової машини. Тепер цей аграрій хоче ще Шепетівку пропити. Це в нього з покоління в покоління.

Мурза Агарков єсть – ума не надо! Лінник єсть – ума нє надо! Діхтярук єсть – ума нє надо! Синюта єсть – ума нє било! Ординська єсть, а ум єщьо загулялся. «Мордобої» і «козли» в залі сидять – самі бачите на кого вони схожі. А пиха в кожного, а помпа яка, наче ніхто не знає яких вони батьків. Синюта начебто свій, з Вербовець, з Антонюкового села, а воєнну частину розікрав, за що вигнали і чуть в суд не передали. А на його совісті квартири для воєнних, які він роздавав за бакси. Базарний правдолюб.

Полодюк, якщо ми люди Шепетівки тебе вибрали і за всі віки віддали за тебе найбільше голосів. Не допусти, щоб гібриди – агрориги перетворили Шепетовку на Судилков, а шепетовчан не називали як судилківчан. Не допусти, щоб на должностях сиділи партєйно-безмозглі агрорегіонали, які больні на сонячну болєзнь. І якщо ти Полодюк підеш в них на поводку, то ми і тобі бобу всипемо. А нада спасать – спасем! Ізвіняємось не вміємо писати культурно і вєжліво як про тебе написав Макаренко.

Розслідуй дєло про хитренького Діхтярука і спитай на який счьот вони переказали гроші, що були виділені на ремонт стоматологічного училища і що то за така організація, що навіть наші слідчі з собаками не можуть знайти. А Макаренко тоді писав, що всьо буде окей! А скільки грошей вгатили на очисні споруди в мул? От де задача. А тепер він преться в заступники. Та ми його виженемо із сесії. Ще одно явлєніє в Шепетовці гібридно-безгібридного регіонала, які вдає з себе дуже розумного.

Шепєтовка в опасності! Хай Макаренко толком розкаже в газеті, по тєлєвідінії в смішном віді. В нього це получиться. Ото сміху буде! Шепєтовчани проснуться од сна. І Полодюку скажемо: Михайло Іванович, веди нас на загальногородске віче проти городських сільхозпартєйців. Шайнога, підтягуй сміттєві ящики до міськради - виконуй свій професійний обов’язок. Буде кого вкидати у ті ящики.

Чорт візьми, має стати Шепетівка порядним містом без отих, що тільки вчаться митись в саунах? Бо як писав Макаренко найбільше шепетівчан – це розумні і добрі люди. Вони заслужили жити в гарному місті.


Молоді патріоти Шепетівки