Розмір шрифту: +
1 minute reading time (277 words)

Депутати, переймайте досвід Польщі!

Депутати, переймайте досвід Польщі!
Часто можна чути, що депутати місцевих рад не мають достатнього професіоналізму, знань, досвіду для виконання своїх функцій. Цьому можна навчитись! Радо повідомляємо про навчальні поїздки "Польський досвід місцевого самоврядування: уроки для України". Запрошуються представники місцевої влади, депутати, активісти, дослідники, журналісти для вивчення діяльності органів місцевого самоврядування Польщі в м.Лодзь. Всі витрати покриваються коштом програми. Тому до справи! Подробиці програми в даній публікації

Фонд «Відкрий Україну» у партнерстві з польською Фундацією «Інститут східноєвропейських досліджень» запрошують до участі в серії навчальних поїздок до Польщі з метою обміном досвідом у сфері місцевого самоврядування та регіонального розвитку.До участі у навчальних поїдках запрошуються представники органів місцевого самоврядування, депутати місцевих рад, державні службовці, активісти громадських організацій, дослідники та експерти, представники асоціацій місцевого розвитку та органів місцевого самоврядування, журналісти регіональних ЗМІ.

Метою навчального візиту є вивчення особливостей діяльності органів польського місцевого самоврядування та організацій регіонального розвитку. Учасники проведуть зустрічі на рівнях гмін, повітів та воєводств.

Планується, що, загалом, відбудуться 3 навчальні поїздки тривалістю до 5-ти днів кожна. Перша поїздка запланована попередньо на 21 – 26 січня 2016 року в м. Лодзь (Польща).

Організатори покривають всі витрати, пов’язані з навчальною поїздкою (проїзд, проживання та харчування під час перебування в Польщі), окрім витрат на страхування, а також витрат, пов’язаних із отриманням віз.

Вимогою до учасників є наявність діючого закордонного паспорта, бажана також наявність Шенгенської візи. В разі відсутності візи організатори нададуть листи-запрошення та сприятимуть пришвидшенню процедури отримання візи в польських консульствах (учасники подають документи самостійно).

Для участі у поїздці потрібно заповнити аплікаційну форму до 18:00 2-го грудня 2015 року, натиснувши тут.

Результати відбору учасників поїздки будуть оголошені до 7-го грудня 2015 року.

У разі виникнення запитань щодо навчальної поїздки, просимо звертатися до менеджера програм Фонду Раміни Шут за тел.(044) 220-18-40, e-mail: rs(@)openukraine.org.

Патріотизм vs націоналізм
Електронні державні послуги iGov в Шепетівку!
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Середа, 24 квітня 2024

0
репостів
0
репостів