Розмір шрифту: +
4 minutes reading time (711 words)

Чому не бажано одружуватися на розведеній жінці?

 
Так чи інакше, але розведених жінок з дітьми в нашій країні дуже багато. Хочете переконатися? Досить зайти на будь-який сайт знайомств і задати критерій пошуку «жінка, старше 25 років». Тільки врахуйте, що далеко не кожна пише в анкеті про наявність дітей. Причини поширеності цього явища не будемо розглядати, зосередимося на аналізі характеристик якоїсь усередненої жінки з дитиною (дітьми) і усвідомимо для себе придатність її в якості дружини.
Причина перша
І сама проста: власне, дитина або навіть діти. Адже вам подобається жінка, чому ж з цього факту повинна виникати необхідність взяти на себе тягар за виховання чужу дитину? Жінки, як показала практика, відразу ж впадає із звинуваченнями в «егоїстичності» такої позиції. Кожен нормальний чоловік (і це закон природи) прагне виховувати СВОЇХ дітей, передавати з покоління в покоління свої навички, знання, мудрість, власність. Але робити це хочеться тільки заради кровних спадкоємців, тих діточок, в яких можна спостерігати власні риси і риси свого роду. Крім того, чужі діти самі по собі є найяскравішим нагадуванням про минулу приналежності жінки іншому чоловіку. Тих жінок, які ставлять чоловікам в провину небажання одружуватися на розведеній з дитиною, варто запитати: а чи готові ви виховувати дітей чоловіка від минулих шлюбів?
Причина друга
Одруження на жінці з дитиною просто протиприродно. При нормальному порядку речей, жінка входить в будинок чоловіка і утворюється нова сім'я з чоловіком на чолі.
Саме по собі приєднання чоловіки до вже існуючої сім'ї завдає удару по його самолюбству і,  значною мірою, визначає характер взаємин між подружжям. Знайте: для розлученої жінки з дитиною ви завжди будете на третьому місці: вона, дитина, ви.
Причина третя
Дуже часто жінка з дитиною, яка прагне знову заміж, шукає, насамперед, постачальника матеріальних засобів, який допоможе їй поставить на ноги її дитину (дітей). По відношенню до цього завдання, особистість самого чоловіка ставиться на десятий план. Це цілком зрозуміла мотивація жінки, але, зрозуміло, чоловіка-кандидата в чоловіки посвячувати в її суть не будуть. З точки зору жінки все логічно і справедливо, так як і має бути: «чоловік повинен забезпечувати жінку і дітей». Питання лише в тому, навіщо це чоловікові.
Причина четверта
Справа в тому, що сам факт розлучення жінки - є величезний мінус їй. Поясню: навіть якщо прийняти, що в усьому на світі винен її «козел-колишній чоловік» (вельми поширена характеристика колишнього чоловіка, що пред'являється потенційному новому обранцю - між іншим, хороший індикатор, насторожитися!, то жінка, як мінімум, винна в тому , що вибрала собі такого чоловіка і такого батька своїм дітям. У будь-якій жінці від природи закладено механізм вибору сильного, розумного та якісного самця, тому у виборі партнера жінки орієнтуються на шлюб із справжнім чоловіком ( чоловіку такого завдання природа ніколи не ставила). Тому саме на жінці лежить відповідальність за невірний вибір чоловіка і розлучення.
Причина п'ята
Розлучена жінка, яка має дитину вже не так наївна і чиста як дівчина, яка не має негативного життєвого досвіду (справа не в невинності).
Звичайно, життєвий досвід нікому не завадить, АЛЕ ТІЛЬКИ, ЯКЩО З НЬОГО зробити правильні висновки. В іншому випадку досвід не тільки не корисний, АЛЕ І НЕБЕЗПЕЧНИЙ, так як веде до зайвої підозрілості, черствості, меркантильного відношенню до чоловіків і інших нюансів  характеру, які не допоможуть, а нашкодять розведеній жінці в житті.
Іншими словами, розведена жінка - це далеко не «чистий аркуш паперу».
Причина шоста
І остання. У будь-якому починанні слід врахувати ймовірні перспективи. У випадку з одруженням на розлученій жінці з дитиною можлива маса підводних каменів. Ну ось кілька з них:
 - Не складуться стосунки з дитиною (дітьми), можливі ревнощі дитини або її небажання бачити на місці його батька когось іншого;
- Педагогічний «трикутник»: спускати все і прощати дитині не можна, але й не можна перегнути палицю і, таким чином, наразитися на невдоволення матері, яка підозрюватиме вас в упередженості до чужої дитини;
- Наявність десь поруч з вашою родиною біологічного батька дитини (дітей) навряд чи збагатить ваше сімейне життя позитивними моментами; І так далі.
Всі спроби говорити про недоліки розлучених жінок як потенційних наречених, найчастіше, сприймаються самими жінками в багнети, приводять їх у лють. Контраргументи, якщо їх можна вважати такими, виглядають приблизно так: «А ось моя подруга / сестра / знайома / я сама вийшла заміж з дитиною (дітьми), вони живуть щасливо, він дитину (дітей) дуже любить» і все таке. Жінки взагалі дуже часто видають бажане за дійсне; істинність того чи іншого висказування в очах жінки часто безпосередньо залежить від того, подобається їй воно чи ні.
 
Розмір пенсій нардепів і суддів
Мультфільми нашого дитинства
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Субота, 20 квітня 2024

0
репостів
0
репостів