Соціальна нерівність України

agrarnoe obshestvo 3

Чому в Україні така велика соціальна нерівність?

Виявляється, вся причина у
  5282 переглядів

Хто такі Свідки Єгови?

2015644 univ lsr lg
«Я знаю Майка вже багато років. Він Свідок Єгови. Але його релігія завжди була для мене незрозумілою. Хто такий Єгова? Чому Свідки не святкують свят? Може, Майк попав у секту?» (Бекі, Каліфорнія, США).
  6309 переглядів

Чому небезпечно розряджати телефон?

Привіт усім. Ну ось ми з вами нарешті дожили до часу, коли «розумні телефони» («смартфони») перестали бути предметом розкоші, і перетворились на усім нам звичні пристрої, без яких багато хто уже і не уявляє своє життя. Очевидно, назріла необхідність розказати вам про деякі секрети цих девайсів, які допоможуть вам не тільки зробити користування ними зручним, але дозволять серйозно зекономити кошти :)
  4938 переглядів

Я аж просльозився

ca44a4a48a608646d4603d4fa1 31c4045c
Нє, ну справді - чудовий спіч Петра Олексійовича. Тільки тим все й кінчиться :( Доречі, хто осилить до кінця - не пошкодуєте, постарайтесь запамятати сказане. 
  1954 переглядів

Високий рейтинг - добро чи зло?

Дуже сподобалась ця копіпаста :) Вирішив поділитись. Мова оригіналу.

Сегодня РБК сообщил, что рейтинг одобрения Путина в России достиг 89%. Сказать, что это национальная катастрофа – значит ничего не сказать. Но вовсе не потому, что, мол, народ у нас неправильный. Нет. У политика, который серьезно занимается своей страной, не может быть такого запредельного рейтинга. Я попробую объяснить – почему.
  1871 переглядів

Як спілкуватись з росіянином?

Шось у нас в блогах тішина, ну то хоть ось таке відео. Цікаве.

  1835 переглядів

Чого не треба забувати

Чого не треба забувати

От якось за всіма нашими війнами, майже непоміченим пройшов черговий "чорнобиль" - 26-го квітня, 27 років назад сталось непоправне... Вирішив дізнатись - а де ще працюють реактори РБМК (РВПК), подібні до чорнобильського? Найперше, тішить те, що у Нетішині, і інших АЕС України трудяться старі добрі ВВЕР, з якими проблем особливих ніколи не було. І на том спасібо. А ось у Курську та Санкт-Петербурзі таких реакторів працює по 4 штуки, і ще 3 у Смоленську. Ітого 11 потенційних чорнобилів. Враховуючи частоту падінь ракет-носіїв (обладнання по складності приблизно таке ж, як на АЕС) - я абсолютно не боюсь ядерного удару Росії. США його, доречі, теж особливо не бояться. Я боюсь чогось іншого. Раздолбайства і злодійства - а цим росіяни (як і ми) славились здавна. 

  1529 переглядів

Російський комп’ютер

Російський комп’ютер

 

Нещодавно мелькнула новина про випуск російським МЦСТ свого власного комп’ютера «Ельбрус-401», та відповідної серверної пари до нього «Ельбрус-4.4». Якщо відкинути той прикрий факт, що процесор Ельбрус-4, який є основою цього агрегату, випускається на Б\Ушному конвеєрі купленому в американської (яка несподіванка) фірми AMD, то ця новина дуже навіть мене порадувала. Не маю жодної ненависті чи упередження до Росії, її громадян, і навіть уряду. Тому мені приємно, що у рідного нам народу ще хоч щось залишилось у плані високих технологій. Ми, нажаль, здогадались вгробити ВСЕ, що тільки можна. А у нас, доречі, у кожному обласному центрі був жеж свій радіозавод – саме високотехнологічне виробництво. Та й Шепетівка наша теж не пасла задніх у цьому плані.

  1791 переглядів