Ось такий пост у себе на сторінці виклали активісти Авто Євро Сили Хмельниччини. Мушу визнати, нарешті у Шепетівці з'явились гідні послідовники Ляшка та Тимошенко. Махровішим популізмом у місті мало хто може похвалитися.

Якщо хтось не в курсі, то саме ці люди засаджували дороги бур'янами, тикали туди повітряні кульки та пускали резинових качечок. А зараз вони спамлять фесь фейсбук повідомленнями про те, що початок ремонту доріг у Шепетівці - це їх заслуга.

Байдуже, що тендер на поточний ремонт розпочався ще задовго до їх феєричних акцій, так вони цим постом ще і самі визнали, що до цього моменту, вони навіть не спробували запитати у місцевої влади чому не робляться дороги. Очевидно то їх мало цікавить, головне яскраво засвітитись на очах шепетівчан та поспекулювати на болючій для всіх нас теми.

Чомусь не видно їх акцій протесту під підприємством через судовий позов якого фактично заблоковано будь який капітальний ремонт у місті, не лише доріг. Чомусь не підганяють вони експертів, через яких затягується судовий процес. 

Якщо хтось пропустив, то ось матеріал, який чітко дає відповіді чому настільки затягнувся ремонт доріг у Шепетівці. 

Мені дуже шкода людей, які щиро беруть участь у акціях Авто Євро Сили Хмельниччини і не бачать, що шепетівське керівництво цієї ГО набиває собі дивідентів, можливо навіть і грошових. Дивним чином місце проведення акцій співпало з ділянками доріг, де у тендері брало участь МВМ-13, саме те підприємство якому ми завдячуємо відсутності капітального ремонту і яке без жодних докорів сумління подали заявки на поточний ремонт доріг. Якщо шепетівська громада обікрала вас бідних і ви подали до суду, то чому ж тоді берем участь у наступних тендерах?

Але повернемось до наших активістів, остаточний хрест на своїй репутації особисто для мене ця громадська організація поставила на благодійній акції в підтримку Владислава Воробья. Лише їм вистачило розуму повивішувати свою символіку, навіть шахраї із Сили Громад і ті заліпили своє лого на палатках, які надали для заходу.

Це лишній раз доводить, що для Авто Євро Сили Хмельниччини головне показуха та самолюбування! І коли в наступний раз ви захоплено будете аплодувати їх яскравих акціям, задумайтесь яка їх справжня мета.