Привіт всім)

Хотілося б написати, що весна вступила у свої права, сонечко нас гріє теплим проміння, "ура" - прилетіли лелеки. Але за вікном пролітають сніжинки і, здається, сьогодні намерзлася більше, ніж взимку))

Якою б не була погода, незабаром у нашому місті відбудеться цікава й корисна подія: майстер-клас відомого київського фотографа Олександра Задираки. Олександр - справжній професіонал, досвідчений фотограф із 30-літнім стажем. Серед його клієнтів такі українські знаменитості, як брати Клички, Андрій Шевченко, Олег Скрипка, Гайтана, Софія Ротару та багато інших. Він автор книги з фотографування НЮ, переможець та лауреат багатьох міжнародних та всеукраїнських конкурсів.

Олександр підготував насичену програму, з якою можна ознайомитися на сайті abuket.com.ua

Майстер-клас відбудеться в сучасно-обладнаному конференц-залі Шепетівського цукрового комбінату. Кожному учаснику буде надано відео майстер-класу, що дасть змогу переглянути важливі моменти навчання вдома і не один раз. 

Вартість квитка зараз складає 120 грн. Але, УВАГА! після 20 квітня участь у навчанні дорожчає до 140 грн, а за два дні до майстер-класу - до 200 грн.

Тому не баріться, замовляйте участь вже зараз, адже це інвестиції у вашу майстерність. Бо тільки від рівня ваших навичок залежатиме рівень ваших клієнтів. І якщо ви не вкладатимете в себе, в вас не будуть вкладати ваші замовники))

 

Діє СПЕЦІАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ для школярів. 50% вартості квитка відшкодовує партнер і спонсор заходу - Шепетівський цукровий комбінат.

 

Будь ласка, зверніть увагу: ДАТУ МАЙСТЕР-КЛАСУ ПЕРЕНЕСЕНО НА 29 КВІТНЯ.  Отож 10 днів залишилося, щоб прийняти рішення.

Деталі на сайті abuket.com.ua або за телефоном 067 863 41 33