Розмір шрифту: +
6 minutes reading time (1106 words)

Наше здоров'я в наших руках

Зважимо, що медицина ніколи не мала справу зі здоров'ям, вона працює тільки з хворобами. Організм людини можна порівняти з будинком, хвороби - це тріщини в будинку, потьоки, розломи. Лікар - це штукатур, який просто майстерно замазує діри, не замислюючись при цьому, чому вони виникли.
Тому я не вірю в медицину, яка всього лише латає дірки в людському тілі, при цьому не рідко залишаючи хворобу процвітати всередині організму. Там хворобу нікому не видно, а значить, неможна стверджувати, що вона вилікувана. У майбутньому, коли люди усвідомлять причини хвороб, лікарі будуть не потрібні. Однак, до майбутнього ще далеко, ми живемо в сьогоденні. Що робити людині, якщо вона раптом захворіла? Звичайно, лікуватися! Тільки усувати потрібно не симптоми, а причину самої хвороби.
Щоб усунути причину, потрібно насамперед її знайти. І найшвидше, у цьому випадку, має встановити лікар, маючи відповідні знання і засоби. У випадку з будинком, причиною дірок є ненадійний фундамент. А причина ненадійного фундаменту - горе будівельники, які використовували замість якісних будівельних матеріалів їх дешеві аналоги. Тому причина дір - це погані будівельні матеріали, з яких зроблений фундамент.
Клітини тіла регулярно народжуються і вмирають, завдяки цьому людський організм має здатність оновлюватися. Приблизно за три роки людський організм оновлюється повністю. За цей час старий, що вичерпав себе будівельний матеріал з тіла викидається, і воно відбудовується з нового матеріалу. Якщо людина і надалі дає своєму організму ненадійний будівельний матеріал, то тіло буде продовжувати страждати від тріщин і розломів (хвороб). Якщо ж людина зважиться забезпечити свій організм якісним будматеріалом, то за три роки з цього будматеріалу вишикується міцна і надійна будова, не схильна до впливу протягів, холоду, бактерій, вірусів і т.д.. А це і є те, що ми називаємо здоров'ям.

Однак, якщо у нас немає трьох років, щоб побудувати надійний фундамент для свого здоров'я, то ми хворіємо і нам потрібна термінова допомога. Що ж робити? У цьому випадку потрібно форсувати події, прискорити процес оновлення організму. Перш за все потрібно вивести з нього всі шлаки (залишки поганих будматеріалів, поставлених раніше). Щоб зробити це швидко і ефективно, існує спеціальний метод, під назвою ГОЛОДУВАННЯ.
Голодування як метод лікування хвороб придуманий самою Природою. Всі тварини інстинктивно слідують цьому методу. Якщо тварина захворює, вона, насамперед, перестає їсти. Навіть у людини є цей інстинкт, під час хвороби бажання поїсти пропадає, і це не спроста. Невігласи ж насильно запихають їжу в хвору людину, стверджуючи, при цьому, що піклуються про її здоров'я.
Чим же так корисно голодування? Переварювання їжі, це досить енергоємний процес, на її перетравлення йде багато сил організму. Під час голодування ці сили звільняються, а значить, можуть бути витрачені організмом на боротьбу з хворобами. Якщо під час нормального (ситого) життя тіло поглинає речовини, то під час голодування починається зворотній процес - виведення речовин з організму. Всі шлаки, які складувалися до цього моменту приходять в рух і виводяться за допомогою видільної системи разом з сечею, калом, потом і навіть диханням. Під час голодування організм все одно потребує енергії для свого існування. Оскільки він не отримує цю енергію ззовні разом з їжею, то починає шукати внутрішні резерви. Спалюється жирова маса, мертві клітини організму (а їх накопичується чимало), а коли мертва матерія закінчується, в хід йдуть найбільш слабкі живі клітини. Таким чином, під час голодування організм позбавляється від шлаків, зайвих жирів, мертвих і хворобливих клітин. А це і є ПРИЧИНА наших хвороб, значить, голодування усуває саму причину.

Тим часом хвороботворні віруси і бактерії - це не тільки не шкідники, а навпаки наші помічники. Поселившись в тілі людини, вони не чіпають здорових клітин організму, вони їм не по зубах. А тому харчується вони, насамперед, відмерлою біомасою і слабкими клітинами, таким чином, прискорюючи процес виведення цього зайвого вантажу з організму. І це природно. Якщо ж людина під час хвороби не припиняє їсти, тим самим вона підкидає нову їжу вірусам і бактеріям, і ті продовжують своє солодке життя, що призводить до затяжної форми захворювання.

Поки грім не вдарить, мужик не перехреститься. Навіщо чекати коли хвороба почне атакувати ваш організм, якщо можна заздалегідь потурбуватися про виведення шлаків з нього. Чистий організм не цікавий хвороботворним вірусам і бактеріям, адже в ньому немає їжі для них. Людина з очищеним організмом не захворіє, якщо навіть буде перебувати в середовищі людей важко хворих інфекційними захворюваннями.

Регулярні профілактичні голодування - ось шлях, за допомогою якого можна убезпечити себе від навали інфекції. Найкраще почати з одноденних голодувань раз на тиждень.
Перші голодування найважчі. Потім вони будуть переноситися набагато легше. Коли у вас з'явиться певний досвід у одноденному голодуванні, можна збільшувати тривалість до двох і трьох днів (поступово). Триденне голодування можна проводити раз на місяць.
Про себе можу сказати, що я проводжу щотижневі одноденні голодування.
Голодування оздоровче діє не тільки на тіло, але й на розум і розумові здібності.

Давайте порівняємо два типи медицини: медикаментозну і природну, і з'ясуємо, якій з них ми б хотіли віддати перевагу в майбутньому.

Медикаментозна медицина за офіційними повідомленнями «досягла великих успіхів», але тим не менше продовжує прогресувати, вдосконалюватися і в майбутньому обіцяє досягти великих висот.
Природна медицина не прогресує, не вдосконалюється і не покращується, бо вона і без того досконала, ідеальна, бездоганна і навіть божественна.
Медики лікують ліками, а ліки - це отрута. Ця отрута з роками накопичується, з'являється безліч інших розладів, які вимагають ще більш посиленого медикаментозного втручання.
Природне очисне голодування діє абсолютно в протилежному напрямку, воно виводить всю отруту з організму, робить тіло чистим, здоровим і здатним самостійно справлятися з усіма хворобами.
Медикаменти - задоволення не з дешевих. Особливо сучасні, які часто виявляються не по кишені нашій звичайній людині. У разі хвороби плата за медикаменти може зжерти всі грошові кошти людини, накопичені нею нелегкою багаторічною працею.
Плата за природне очисне голодування символічна. Вона виражається в тих зусиллях, які ми витрачаємо для утримання від їжі. У грошовому виразі голодування не тільки не витягне з кишені ні копійки, а навпаки заощадить кошти. Один день на тиждень вам не доведеться витрачати гроші на їжу, ось вам і економія.
Йдучи до лікарні, ви довіряєте своє здоров'я абсолютно не знайомій людині. Ви впевнені, що вона дійсно хороший фахівець і не помилиться в діагнозі і у виборі правильного курсу лікування? Я - ні.
Довіритися можна лише Природі і її справедливим законам. Якщо захворів - це сигнал Природи, що твій організм нездоровий і переповнений шлаками. До тебе в будинок стукають інфекції, яких Природа послала для очищення твого тіла від сміття. Перестань хникати і поголодуй кілька днів, рівно стільки, поки не відчуєш себе краще. І потім не забудь сказати спасибі Природі за те, що вона дала тобі такий простий спосіб позбавлення від внутрішнього забруднення, і тобі не доведеться тепер вдаватися до послуг дилетантів в білих халатах. Тим же, у кого є хоч крапля розуму в голові, я раджу не чекати сигналу Природи, а почати чистити свій організм завчасно.
Хіба це не чудово, коли ви з гордістю можете сказати: «Моє здоров'я в моїх руках!»
Орендар не має права забороняти любительське рибал...
Шепетівчани на другому мегамарші у вишиванках
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
П'ятниця, 29 березня 2024

0
репостів
0
репостів